Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Coşkun’a Ziyaretler Sürüyor

Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Koçgündüz ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Nergiz ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Yalova İl Başkanı Temel Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bu

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova’da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu dile getiren Elazığlılar ve Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Dernek başkanları ve yöneticileri özetle şunları dile getirdi: “Yalova’ya yapmış olduğu hizmetlerle, Yalovada yaşayan insanlara karşı ilgisi, alakası ve samimiyetiyle Temel Coşkun her zaman iyi bir örnek olmuştur. Bugün ise AK Parti Yalova İl Başkanı olarak Yalova’ya hizmet noktasında ve Yalova için en iyisini yapmak adına iyi bir önder olacaktır, inanıyoruz. Bizlerde bu uğurda kendisini yalnız bırakmayacağız. Yalova için yapılan ve yapılacak olan her güzel ve iyide biz STK`lara çok önemli görev düşmektedir. Bizler bu görevimizi uzun süredir icra etmekteyiz, bundan sonra da hem hemşehrilerimiz için hem de en önemlisi Yalova için, Yalova halkı için en iyisini yapacak ve en iyisini isteyeceğiz. Sayın İl Başkanı Temel Coşkun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarılar dilemekteyiz.”

Yalova halkının, Yalova’da yaşayanların Yalova’ya sahip çıkması gerektiğinin altını çizen Coşkun: “Başka bir yalova yok. Bu güzel şehrimizi daha önce de ifade ettiğim gibi, maddi ve manevi bütün güzellikleriyle Türkiye’nin, hatta neden olamasın Dünya’nın gözbebeği yapacağız. İnanıyorum ki, gençleriyle öğrencileriyle, çalışanlarıyla emeklileriyle, ilçeleriyle köyleriyle, MAVİSİYLE YEŞİLİYLE Yalova’yı tüm dünyaya açabilecek bir potansiyel var. Şehrimizin, insanımızın ve en başta kendimizin farkına varamaz isek, bir sinerji oluşturamaz isek Yalova’da yaşamak ve Yalova’da bulunmak daha fazla anlam ifade edemeyebilir. Atacağımız adımların herşeyden önce Yalova için olacağını, yani bizlere yarayacağını unutmamalıyız. Başta STK’lar olmak üzere yer yer bireysel kimi zaman kitlesel çalışmalar ve maddi-manevi destekler ile tüm Yalova halkını BERABER ÇALIŞMAYA, BİRLİKTE BAŞARMAYA davet ediyorum. Elazığlılar ve Bayburtlular Kültür ve Dayanışma Dernekleri Başkanlarına, Yönetim Kurulu üyelerine ve bu vesileyle tüm dernek üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.