Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Çiftlikköy İçin Yeniden Göreve Talibim”

Yalova İl Genel Meclisi Başkan vekili ve AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclisi adayı İdris Durmuş, yerel yönetimlerdeki yenilikçi yaklaşımları sürdürme konusundaki kararlılığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2024 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Çiftlikköy İçin Yeniden Göreve Talibim”

“Gelecek vizyonumuz ve tecrübemizle yola devam etmeyi hedefliyoruz,” diyen Durmuş, mevcut rutinlerin ötesine geçerek, acil konulara hızla yanıt vermenin önemini vurguladı.

Mahalli İdareler Seçimleri için çalışmalarını sürdüren Yalova İl Genel Meclisi Başkan vekili ve AK Parti Çiftlikköy İl Genel Meclisi adayı İdris Durmuş, “Bir ilçenin mutluluğu, evlerdeki huzur ve mutlulukla başlar,” diyerek, şehrinin ve vatandaşlarının refahını her zaman öncelikli tuttuğunu belirtti. Yerel yönetimlerde eğitimli ve vatansever bireylerin önemine değinen Durmuş, doğru yolda yalnız kalsa bile devam etmenin önemini vurgulayarak, “Yerel Yönetimlerde çağın değişen ve gelişen yaklaşımlarını hayata geçirmek zordur. Çünkü mevcut rutinle devam etmek kolaycılığında olan yapı her zaman direnç gösterecektir. Önünüzde o kadar acil olan konular varken, bir gün bile gecikme lüksünüzün olmadığını bilerek seçmenin size yüklediği sorumluluğun gereğini yapmak boyunuzun borcudur. Hayatın her alanında dünya ile şehrinizi karşılaştırıyorsunuz. ‘Biz neredeyiz?’ Dert edinip rüyalarımıza bile giriyorsa şehrinize olan aşkınızla yorulmazsınız, yoramazlar sizi. Yılmadan, usanmadan Hak olan yolunuzda çıkan dikenler ayağınıza batsa da geçip gidersiniz. Aldırmazsınız, usanmazsınız. Resmin büyüğü vatana hizmet ise, Hak'kı tutarsınız ve düşmezsiniz, düşüremezler. Çünkü hedef yine Hak'tır. Dolayısıyla yerel yönetimlerde hangi siyasi görüşten olursa olsun eğitimli, kendini geliştirmiş, gerçekten vatanını her şeyin önünde tutan yaklaşımda olan, saf ve idealist vatanseverler için gelecek vizyonu her zaman aynıdır. Doğru olan yolda yalnız bile olsan, sağına soluna bakmadan devam edebilmektir. Dünyaya ayak uydurabilmenin özünü de buradan alırsınız. Önümüzde olası deprem riski varken yerel yönetimlerde cesur adımlar atabilme yetisinde olan cesur insanlara ihtiyacımız var. Önümüzde kuraklık riski varken her bir damlanın önemini ve hesabını yapabilen yerel yöneticilere ihtiyaç var. Önümüzde hızla gelişen ve büyüyen Çiftlikköy gerçeği varken bu gerçekliğin önünde düşünebilen, planlayabilen ve uygulayabilen yerel yöneticilere ihtiyaç var. Eğitim, sağlık, ulaşım, altyapı, üstyapı, istihdam, kültür, spor, gençler, yaşlılar, çocuklar, kadınlar, emekliler için onlar gibi bakabilen, onların penceresinden hayatı görebilen yerel yöneticilere ihtiyacımız var. Siyaset iddialı olmayı gerektirir. Ben sizin adınıza tüm bunları üstlenmeye adayım diyebilmek zordur. Beş yıllık görev süremde yapabileceğimin en üst seviyede çaba gösterdim. Bu çaba ve çalışmalarımızda meclis üyesi arkadaşlarımız ile KHGB' leri, İl Özel idaremizin her kademesindeki mesai arkadaşlarımız, kaymakamlarımız ve muhtarlarımızın yanında siyasi büyüklerimizle pek çok işi severek hayata geçirmenin onurunu yaşıyoruz Yeni dönemde seçmenimizin teveccühüne yeniden talibim.” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.