Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy’de Kentsel Dönüşüm Vurgusu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki Yalova programı kapsamında gittiği Çiftlikköy ilçesinde AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Recep Hacı’ya tam destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çiftlikköy’de Kentsel Dönüşüm Vurgusu

Özhaseki kentsel dönüşüm başta olmak üzere ilçede belediye ile bir çok hizmet üreteceklerinin altını çizdi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yalova’nın Çiftlikköy ilçesini ziyaret etti. AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve Belediye Başkan adayı Recep Hacı tarafından karşılanan Bakan Özhaseki, vatandaşlarla ve gençlerle bir araya geldi. Bakan Özhaseki, ilçede gerçekleştirdiği konuşmada, özellikle kentsel dönüşüm projelerine hız verileceğini ve deprem güvenliği konusunda önemli adımlar atılacağını belirtti. Bakanlık olarak ilçeye yapılan yatırımlara değinen Özhaseki, Recep Hacı’nın başkanlığında Çiftlikköy Belediyesi ile iş birliği içinde ilçenin sorunlarının çözülmesi ve vatandaşların taleplerinin karşılanması yönünde çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan adayı Recep Hacı ise, Bakan Özhaseki’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kentsel dönüşüm konusunda kararlıyız ve Çiftlikköy’ümüzü modern bir geleceğe taşıyacağız.” dedi.
Bakan Özhaseki’nin ziyareti, ilçede kentsel dönüşüm ve deprem güvenliği konularına verilen önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.