Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP İl Başkanı Özcan Özel’den İddialı açıklamalar geldi. Özel Hafta içinde 2014’de yapılacak Yerel Seçim çalışmalarını İlçe Örgütleriyle yapılan toplantılar sonunda değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
CHP Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

“Geçtiğimiz hafta boyunca Yalova İl Yönetimi olarak Partimiz İlçe Örgütlerimizin Yerel Seçim Çalışmalarını yerinde görmek ve yapılan çalışmaları birlikte gözden geçirmek üzere bir arada olduk. Sırasıyla Altınova, Çınarcık, Merkez, Çiftlikköy ve Armutlu İlçelerimizi İl Yönetimim ile birlikte ziyaret ettik ve haftalık toplantılarını beraber yaptık.

2014 Yerel Seçimlerine Hazırlık Çalışmalarını gözden geçirdiğimiz ilçelerimiz içerinde, hepsinin kazanma azmi içinde olduklarını görmekten dolayı son derece mutluyum. Sandık çalışmalarının büyük oranda bitirilmiş olması CHP Örgütlerimizin sandıklarına sonuna kadar sahip çıkacaklarını gördüm. Bu çalışmalardan son derece memnunum. Halkımız artık İktidarın baskıcı, Ülkemizi maceraya sürükleyen Dış Politikaların dan ve birbirimizi ötekileştirme gayretlerinden son derece bunalmış durumdadır. Ülkemizin geleceğini dış güçler ile birlikte terör örgütünün elebaşı sı tarafından tayin eder duruma getirildiğini görmektedir.

Bu yüzden AKP ye halkımızın 11 yıldır açtığı kredi tükenmiştir. İktidarın en büyük alternatifi CHP’dir. Yandaş basının yazdığı yanlı yayınlar gerçekleri örtmeye yetmeyecektir. İlimiz de gördüğümüz tablo da bundan farklı değildir. 2014 Yerel Seçimlerin de Belediye Başkanlıklarına aday adayı olacak arkadaşlarımız şimdiden çalışmalarını büyük bir inançla sürdürmektedirler. Bu çalışmalardan son derece memnunum.” Dedi.

CHP 2014 Yerel Seçimlerine, Altınova’dan İsmail Toprak, Armutlu’dan Abdullah Gencer, Çiftlikköy’den Metin Dağ, Çınarcıktan Mustafa Deveci, Emin Aykul, Avni Kurt ve Seyfettin Bingöl ile Merkez İlçe den Vefa Salman ile Mehmet Güler’in aday adayı oldukları şu an için belirlenmiş bulunmaktadır.

İl Başkanı Özel, İlçe Örgütlerine yapılan çalışmalar sonrasında şu değerlendirmelerde bulundu; “2 Ç “ yi mutlaka alacağız. Çınarcık ve Çiftlikköy’ün Banko olduğunu, “2 A”nın yani Altınova ile Armutlu’nun başa baş mücadele sonucunda alacağımızı Merkez’de ise şimdilik şansların eşit olduğunu söyleyebilirim. Bu seçimler de kazanan tarafın mutlaka CHP olacağını ifade etmek istiyorum. Bizim ilkemiz Yerel Yönetimlere halkımızın katılımını sağlamaktır. Sadece kendi insanımızın görüşlerine değil AKP’nin yapamadığını, bize oy vermeseler de diğer rakip partililerin de sesine önem vereceğiz. Demokrasi böyle gelişir, böyle uygulanır ve böyle işler. CHP ‘nin diğer partilerden farkı da budur.

Bu haftadan sonra ki çalışmalarımızı Beldelerimizi ziyaret ederek gerçekleştireceğiz. Bu Örgütlerimiz deki çalışmaları yerinde değerlendireceğiz. Biz rakiplerimizden bir adım daha fazla çalışmak durumundayız. İktidarın alternatifi muhalefet olarak Yalova üzerinde gerçekleştireceğimiz projelerimizi Başkan Adaylarımız belirlendikten sonra birlikte hızla biçimlendirmeye ve halkımıza anlatmaya başlayacağız. Gelin, Hep birlikte Özgür ve Demokratik bir Türkiye’yi kuralım. Biz Genel’de ve Yerel de hazırız” diyerek görüşlerini belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.