Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Belediye Başkanları da Yürüyüşe Katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara Güven Park'tan İstanbul'a 'Adalet yürüyüşü' başlattı. Yürüyüşe CHP  Milletvekilleri ve belediye başkanları da destek veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2017 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
CHP'li Belediye Başkanları da Yürüyüşe Katıldı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ve Koru belediye başkanı Kamil Yaman'ında  İstanbul'da Maçka Parkında  demokrasi nöbeti tutarken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Güvenpark'a eşi Selvi Kılıçdaroğlu oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ve gelini Mine Alşan'la beraber geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Biz gerginlik, kavga istemiyoruz. Biz birlikte beraber, huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bizim yürüyüşümüz bu ülkeye adalet gelinceye kadar devam edecek" dedi. Ardından Güvenpark'a geçen Kılıçdaroğlu Ankara Güven Park'tan İstanbul'a 'Adalet yürüyüşü' başlattı. Kılıçdaroğlu," Bu yürüyüşümüzün siyasal bir partiyle ilgisi yok. Bu yürüyüş kutlu bir yürüyüştür. Bu yürüyüş adalet yürüyüşüdür. Adaleti isteyen herkes bu yürüyüşe destek vermek zorundadır. Hapishaneleri tıka basa dolu olan bir ülkede adalet olmaz. Adaletin olmadığı bir ülkede devlet, barış, huzur olmaz. Adalet, adalet, adalet" dedi.

CHP'nin İstanbul Maçka Parkı'nda düzenlediği Adalet Nöbeti eyleminde konuşan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ise, Enis Berberoğlu'na yönelik tutuklama kararını eleştirdi. İnce, "Tuğrul Türkeş'le Enis Berberoğlu aynı şeyi söyledi. İkisi de dedi ki, kim inanır Türkmenlere gittiğine bu silahların. Hatta yemin etti Tuğrul Türkeş. Aynı şeyi söyleyen CHP milletvekili hapiste. AKP milletvekili başbakan yardımcısı... Bunların partisinin adında 'Adalet' var. Batsın bunların adaleti. Birgün hesap verecekler. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Nasıl FETÖ'cüler kodesteyse, bunlar da kodeste olacak. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Zaman alacak biraz. En önemlisi belki de bu ülkenin Cumhurbaşkanı yok. O, Cumhurbaşkanı falan değil. Partinin başkanı, yargının başkanı, ordunun başkanı, bir partinin genel başkanı aynı zamanda. Partili Cumhurbaşkanı bu ülkenin sokaklarını kana bulamak istiyor. Bundan hiç kuşkum yok artık. Ama biz sağduyulu davranacağız. Hukuktan şaşmayacağız. Bunların ne mal olduklarını herkese anlatacağız" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.