Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Başkanlar Ankara'da Buluştu

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve belde belediye başkanları ile CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımı ile gerçekleştirilen “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı”na katıldılar.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
CHP'li Başkanlar Ankara'da Buluştu

Mahalli İdareler seçimlerinde CHP'den aday olarak belediye başkanı seçilen isimler Ankara'da gerçekleştirilen “İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı”nda bir araya geldi. Çalıştaya Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve belde belediye başkanları ile CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı da katıldı. Çalıştay öncesinde Anıtkabir ziyareti gerçekleştirildi. Atatürk anıtına çelenk bırakılması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel Anıtkabir anı defterine duygularını yazdı.

Ardından çalıştaya geçildi. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt ve belde belediye başkanları ile CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı'nın da hazır bulunduğu salonda belediye başkanlarına hitap eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Hep beraber başımızın üzerindeki yüzde 25’lik cam tavanı tuzla buz ettik. Artık nüfusun yüzde 65’ine, bu salonda bulunan 408 CHP’li belediye başkanı hizmet edecek." diye seslendi.

Özgür Özel, belediye başkanları ile il teşkilat başkanlarını “baba evinde” ağırlamaktan büyük gurur duyduklarını ifade ederek, şöyle konuştu, “Böyle bir günde, bu 650 kişilik salonda, seçilmiş belediye başkanları ve il başkanlarıyla birlikte bu salonu hınca hınç doldurabilmenin, koltuklarında oturan her bir kişinin ilçe seçim kurullarından, il seçim kurullarından aldıkları mazbatalarıyla seçilmiş birer CHPli olmasının verdiği gururu yaşıyorum. Gün oldu bu parti baraj altında kaldı; gün oldu, çelengi il başkanları kendileri taşıdı. Ama 81 ilde, 973 ilçede, Atatürk'ten emanet bu bayrağı yere düşürmeden bugünlere taşıyan ve onların sayesinde ki baba evi herkesin içinde doğduğu büyüdüğü, kiminin ırakta kiminin yakında durduğu, kiminin büyüğünü aradığı kiminin küçüğüne razı olduğu ama başı sıkışan herkesin çorbasının kaynadığını, bacasının tüttüğünü bildiği ve bir gün ihtiyaç duyarsa kapının kendisine açık olduğunu bildiği yerdir baba evi. Partimizi 47 yıl birinci parti yapabilmemiz için en kötü günde bu partiye sahip çıkanlara, en zor zamanlarda üstlendikleri görevleri layıkıyla yapıp milletimize, ‘Burayı yönetiyorlarsa, burayı da yönettirelim. Orada o hizmet varsa bizde neden olmasın’ dedirtecek kadar en iyi kamu görevlilerini liyakatle kanunlara, vicdana, ahlaka sadakatle şeffaf, açık bir şekilde yapan ve geçmişte yerel yönetimlerde görev alıp bugün bu salonu hınca hınç dolduracak kadar çok mazbatayı almamızı, milletin teveccühünü kazanmamızı sağlayan emeği geçen geçmiş dönem tüm belediye başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.