Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Kadın Kolları Çiftlikköy’de Toplandı

CHP Çiftlikköy İlçesi Kadın Kolları Başkanı Çeşminaz Ayar ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Yalova il kadın kolları başkanı Mualla Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çiftlikköy ilçe lokalinde geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

CHP Yalova ve Çiftlikköy kadın kolları toplantıda önümüzdeki yerel seçimlerde yapacakları çalışmaların ayrıntılarını tartıştılar. Hedeflerinin Çiftlikköy ve Yalova’da seçimleri kazanmak olduğunu söyleyen partililer “Bunun için önümüzdeki altı ay içinde çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını dile getirdiler.”

Cumhuriyet Halk Partililer ayrıca; Halkın dîni duygularını sömürerek topladıkları paraları yandaşlarına aktaran, Almanya’da mahkum olan Deniz Feneri Derneği ve zihniyetinin savunuculuğunu üstlenen, bunlarla ilgili haber yapan gazetelere boykot çağrısı yapan Tayyip Erdoğan ve zihniyetini yok etmek için bütün çağdaş, yurtsever, demokrat ve aydın kadınları davet ettiler.

Toplantı bitiminde yönetim kutulu üyeleri Çiftlikköy esnafını ziyaret ederek, esnafa CHP’nin yayın organı olan Halk gazetesini ve CHP broşürlerini dağıttılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.