Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den İyi Parti’ye Ziyaret

CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve il yönetimi İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatını ziyaret etti. CHP’lileri İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Bora Yalçın karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2021 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
CHP’den İyi Parti’ye Ziyaret

Millet İttifakında yer alan İYİ Parti ve CHP ilçe bazında bir buluşma gerçekleştirdi. CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ve il yönetimi İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Teşkilatını ziyaret ettiler. Çalışkan ve beraberindekileri kapıda karşılayan İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Bora Yalçın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İYİ Parti ve CHP birlikteliğinin ülkenin de Çiftlikköy’ün de sorunlarına çözüm olacağını ifade eden Yalçın, “Çiftlikköy İYİ Parti ilçe teşkilatı olarak kendilerini misafir ettik. Çiftlikköy'ümüzün sorunlarına yönelik güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Bilinmelidir ki; Cumhuriyetimizin kazanımlarını ve milletimizin değerlerini koruyup kollama inancının yanısıra, Çiftlikköy'ün yönetim anlayışını değiştirerek, bugün ki sorunlarına derman, yarınlarına da umut olacak birlikteliğimizin devamını diler, nazik ziyaretleri için CHP İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan Bey' ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ederim” dedi.

Millet İttifakının daha da genişlemesi ve güçlenmesinde birlikteliğin önemine vurgu yapan CHP Çiftlikköy İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan ise, “Millet ittifakı içinde bulunduğumuz, İYİ Parti Çiftlikköy İlçe başkanlığını, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik. İttifaklarımızı daha da genişletmek ve güçlendirmek için, dayanışma ve birlikteliğimiz pekiştirmeye kararlıyız. Ziyaretimizde, şahsım ve yönetim kurlu üyelerimize, göstermiş oldukları yakın ilgilerinden dolayı, başta İlçe Başkanı Bora Yalçın ve yönetim kurulu üyelerine, çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.