Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’de Ziyaretler Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova İl Başkanı Ertan Şener, İl ve İlçe yöneticileriyle birlikte Termal İlçesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Termal İlçe başkanı Ünal Kovan ve İlçe yöneticilerinin de katılımıyla önce Gökçedere'de esnaf ziyareti yapan partililer, esnafın ve vatandaşların şikayetlerini dinledi. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği CHP heyeti daha sonra Üvezpınar, Akköy ve Yenimahalle'yi ziyaret etti.

İl Başkanı Ertan Şener yaptığı konuşmada, "İktidar koşusunu başlattık. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmeye talibiz. İktidar olduğumuzda esnafımızın, emeklimizin, işçimizin, çiftçimizin, memurumuzun yüzünü güldüreceğiz. Yetim hakkı yiyenlerden bunun hesabını da soracağız. Halkımızın bu güvenine layık olabilmek için geceli-gündüzlü çalışıyoruz" dedi.



Şener; “Cumhuriyetçilerin Başı Sağ Olsun”

Öte yandan Cumhuriyet Gazetesi Başyazarı İlhan Selçuk’un hayatını kaybetmesi nedeni ile CHP İl Başkanı Ertan Şener bir mesaj yayınladı. Şener mesajında; “Türk basınının duayeni, 1923 Aydınlanma devriminin ışığı, en büyük Üniversite Cumhuriyet gazetesi Üniversitesinin rektörü, bilge adam İlhan Selçuk'u kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

48 Yıl Cumhuriyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapan, adı gazeteyle özdeşleşen İlhan Selçuk, yaşamı boyunca ülkemiz aydınlanmasına emek vermiş, Atatürk devrimlerinin yılmaz savunucusu olmuş, baskılara boyun eğmemiş, siyaset yaşamına yazılarıyla yön vermiş, gazetesini siyasal iktidarların mücadelesine karşı korumuş büyük bir gazeteciydi.

Ülkemizin, Cumhuriyetçilerin başı sağ olsun, ışıklar içinde yatsın” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.