Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’de Gençlik Kolları’na Görevlendirme

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova İl gençlik Kolları Başkanlığı’na Başar Şahin getirildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Cumhuriyet Halk Partisi İl yönetimi tarafından oy birliği ile alınan karar ile Başar Şahin CHP Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı oldu.

İl yönetimini gösterdiği teveccühe teşekkür eden CHP Gençlik Kolları Başkanı Başar Şahin, “ Ülkemizin özlediği güzel günlerin nihayet kapımızı çaldığı şu günlerde bizler bu ülkenin gençleri olarak yarınlarımız için; CHP çatısı altında üstümüze düşen vazifeleri yerine getirebilmek arzusu ile tarifsiz bir heyecan ve mutluluk duymaktayız. Şahsıma ve değerli dava arkadaşlarıma bu yolda yürüyebilmemiz için oy birliği ile teveccühünüzde verilmiş olan “GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞI” sıfatı içinse sonsuz şükranlarımızı huzurlarınızda arz ederim.

Şahsıma ve dava arkadaşlarımıza göstermiş olduğunuz güven üstlenmiş olduğumuz bu görevde omuzlarımıza partizan kimliğimizden öte bir sorumluluk yüklemektedir.

Tüm kişisel hırslarımız ve egolarımızdan arınmış, en saf halimiz ile bu yolda hizmete hazırız.

Bu yol ülkemiz için, gelecek nesillerin aydınlığı için Cumhuriyetin kuruluş değerlerine sahip çıkmak için vazgeçilmez tek yoldur. Gençlik kolları olarak parti değerlerimiz çerçevesinde tüm halkımızı aynı içtenlikle kucaklamak ve siyasi kimlik gözetmeksizin şehrimize ve ülkemize hizmet sunmayı arzulamaktayız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.