Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Bundan Sonra Beton Santrali Söz Konusu Değil”

Kadıköy Beldesi sınırları içerisinde yer alan beton santralleri ile ilgili Yalova Belediye Meclisi’nin kararını hatırlatan Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet şahin, “Bundan sonra Kadıköy’de beton santrali söz konusu değil” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2011 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“Bundan Sonra Beton Santrali Söz Konusu Değil”

Geçtiğimiz günlerde istifasını sunan Bahattin Aksoy’un yerine göreve gelen Mehmet Şahin, belde ile ilgili görüşleri hakkında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beldede bulunan daha sonra ise mahkeme kararı ile kapatılan beton santraline değinen Şahin, bundan sonraki süreçte beldede beton santrali kurulmayacağını ifade etti. Şahin, “Biliyorsunuz ki beldemizdeki beton santrali mahkeme kararıyla durduruldu. Zaten oranın iptali var. Bu saatten sonra dönüş olmaz. Burası konut alanı oldu. Kadıköy’de bundan sonra beton santrali söz konusu değil diye konuştu.
Yalova Belediyesi’nin beton santrallerini bir araya toplayacağını belirten Şahin, “Kirazlı Sanayi Sitesi arka kısmında beton santralleri bir yerde toplanacak. Bunlar planlara da işlendi. Bizim bundan beton santrallerine izin vermemiz gibi bir durum olamaz” dedi.
Beldenin düşük yoğunluklu konut alanına da sahip olduğunu ve bunu avantaj olarak değerlendirecekleri sözlerine ekleyen Şahin, şöyle konuştu:
“Beldemiz villa tarzı evler her geçen gün çoğalıyor. Biz burada herhangi bir yoğunluk artışı istemiyoruz. Beldede daha üst bir tabaka geliyor. Bu bir avantajdır.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.