Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Becan’dan, Başkan Canbay’a Ziyaret

CHP Parti Meclisinin aldığı kararla Subaşı Belediye Başkan Adaylığı açıklanan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’a, CHP Milletvekili Tahsin Becan hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2024 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2024 10:07
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Becan’dan, Başkan Canbay’a Ziyaret

CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, 3. Dönem Subaşı Belediye Başkanı İsmail Fidan, önceki dönem Subaşı Belediyesi Meclis Üyesi Aydın Gürbüz ve 2024 Genel Seçimlerinde CHP Yalova Milletvekili Adayı olan Sinan Giray, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay’ı ziyaret ederek, başarılar dilediler.

Başkan Canbay yapılan ziyaretin ardından açıklamada bulundu ”Bugün çok önemli konuklarımız vardı. CHP Yalova Milletvekilimiz Tahsin Becan, 3. Dönem Subaşı Belediye Başkanımız İsmail Fidan, partili büyüklerimiz Aydın Gürbüz ve Sinan Giray'ın ziyaretiyle onurlandım. Onların tecrübelerini ve nasihatlarını dinledim. Birlikte fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” Dedi.
Subaşı Belediyesi’nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Milletvekili Tahsin Becan, Başkan Canbay’a çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.