Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkanlar Vali Kaya'yı Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'yı makamında ziyaret ettiler. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 11:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 11:13
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Başkanlar Vali Kaya'yı Ziyaret Etti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, kendisini ziyarete gelen başkanları makamında ağırlayarak, mahalli idareler seçimleri hakkında istişarelerde bulundu. Seçim sürecinin Yalova'da tam bir huzur ve güven ortamında tamamlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kaya, seçimler sonrasında yeniden belediye başkanı seçilen Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar'ı tebrik etti.

Armutlu Belediye Başkanı seçilerek göreve başlayan Cengiz Arslan'a da görevinde başarılar dileyen Vali Kaya, belediye başkanları ile koordinasyon içerisinde ilin ihtiyaçlarının karşılanacağı ve hizmet üretileceğini ifade etti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve belediye başkanları da ziyarette söz alarak parti ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler paylaştılar. Vali Kaya, belediye başkanlarına çalışmalarında başarılar dilerken, Yalova'nın kalkınması ve gelişmesi için her zaman iş birliğine açık olduklarını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.