Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağatar’dan Başkent Çıkarması

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Ankara’ya çıkartma yaparak, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu ile görüştü.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2020 08:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Bağatar’dan Başkent Çıkarması

Yalova’nın sorunlarının ortadan kaldırılması ve ile yatırım getirilmesi için sık sık Ankara’ya giden AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, bir kez daha başkente çıkarma yaptı. Bağatar’ın ilk durağı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy oldu. Bağatar’ı bu ziyarette AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve İl Başkan Yardımcıları Kutalp Koyunoğlu ile Hüseyin İshak da yalnız bırakmadılar. Ziyarette Yalova hakkında Balaj Ersoy’a bilgi veren Bağatar, ilin kültürel anlamda birçok zenginliğe sahip olduğunun altını çizdi. Yalova’nın Turizm potansiyelinin daha da geliştirilmesi için Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan destek isteyen Bağatar, “Gerekli yatırım ve tanıtım çalışmaları ile Yalova bir cazibe merkezine dönüşür” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise Yalova’nın sahip olduğu potansiyelin farkında olduklarını ve bu potansiyellerin daha da arttırılması için gereken ne varsa yapılacağını belirtti.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve İl Başkan Yardımcıları Kutalp Koyunoğlu ile Hüseyin İshak’ın daha sonraki durakları ise Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Ayşe Türkmenoğlu oldu. Türkmenoğlu’nun makamında gerçekleşen ziyarette Yalova hakkında bilgiler aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.