Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Arslanhan MHP’den Aday Adayı Oldu

MHP’den Yalova Belediye Başkanlığı için Arslanhan adaylığını açıkladı MHP Yalova Belediye Başkanlığı için Murat Arslanhan resmi başvurusunu MHP Genel Merkezi’nde yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Arslanhan MHP’den Aday Adayı Oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcıları ile görüşen Arslanhan, Yalova’yı çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak için üretken belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını söyledi.

Murat Arslanhan yeniden Yalova Belediye Başkanlığına aday oldu. Arslanhan, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimi öncesi MHP’den Yalova Belediye Başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunan Arslanhan’ın ulusal düzeyde temsiliyeti bulunuyor. Yalova’da başarılı çalışmaları ile de dikkat çeken Arslanhan, başvuru evraklarını MHP Genel Merkezi’ne teslim etti. Arslanhan, başvuru sonrası yaptığı yazılı açıklamada, “MHP Yalova Belediye Başkalığı için adaylık müracaatımı yaptım. Genel başkanımız sayın Dr. Devlet BAHÇELİ başta olmak üzere genel başkan yardımcılarımız Sadir Durmaz, Fethi yıldız ve Pelin Yılık’ı ziyaret ederek ilimizle ilgili görüşlerimizi sunduk. Rabbim Yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Arslanhan, Yalova’nın sorunlarına çözüm bulmak için üretken belediyecilik anlayışıyla çalışacaklarını belirtti. Arslanhan, “Hızlı ve kontrolsüz büyüyen Yalova’da artık üretken belediyecilik zamanı. Yerel hizmetlerin zamanında, hızlı, ekonomik ve adil bir şekilde sunulduğu, çevreye duyarlı ve mimari estetiğe önem veren, doğal, tarihi ve kültürel mirasın korunduğu, her türlü afete hazırlıklı, yeterli yeşil, sosyal ve spor donatılarının sağlandığı, yoksul ve dezavantajlı kesimlerin gözetildiği bir anlayışla, Yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak Yalova’yı çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir kent vizyonuna ulaştırmak için çok çalışacağız. Tüm teşkilatlarımız buna hazırdır. Bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim.” ifadelerini kullandı.

Arslanhan, Yalova halkının desteğini beklediğini ve MHP’nin Yalova’da başarılı bir sonuç alacağına inandığını da dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.