Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Altınova İlçesinde CHP’ye Toplu Katılım

CHP Altınova İlçe Danışma Kurulu Toplantısında CHP’ye üye olan 90 kişinin parti rozetleri törenle takıldı.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Altınova İlçesinde CHP’ye Toplu Katılım

Altınova ilçesi ve Kaytazdere, Subaşı ile Tavşanlı Beldelerinde CHP’ye yeni üye olan 90 kişinin Parti rozetleri Altınova ilçesinde düzenlenen törenle takıldı.

CHP İl Başkanı Özcan Özel, Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit ve CHP’li Subaşı Belediye Başkanı Musa Kuş, CHP’ye yeni üye olan partililerin rozetlerini takarken, Altınova ilçesinde CHP’ye olan ilginin giderek arttığına dikkat çekerek yılsonuna kadar üye sayısının 500’ü bulacağını söylediler.

CHP İl Başkanı Özcan Özel, yeni üyelere parti rozetlerini takarken yaptığı konuşmada “ Bu katılımlar. CHP’nin iktidar koşusunun başlangıcıdır. Bugün Altınova ilçesinde, kendi isteğiyle partimize gelerek üye olan 90 arkadaşımız, partimize üye oldu. Bu katılımlar bizim sırtımıza yeni sorumluluklar getiriyor” dedi.

CHP Altınova İlçe Başkanı Yener Yiğit ise yaptığı açıklamada” CHP’ye katılımlar ilçemizde giderek artmaktadır. İlçe ve Beldelerimizde Partimiz her geçen gün büyüyerek iktidara yürümektedir. Önümüzdeki günlerde partimize katılımlar daha da artacaktır. Önümüzdeki yerel seçimlerde başta Altınova ilçesi olmak üzere, Kaytazdere, Subaşı ve Tavşanlı Beldesi seçimlerini kazanarak Altınova’yı dört dörtlük Bir CHP Yerel Yönetimiyle tanıştırmak istiyoruz” dedi.

CHP’li Subaşı Belediye Başkanı Musa Kuş ise yaptığı konuşmada “ Geçmiş yıllarda farklı partilere oy vermiş arkadaşlarımızı CHP çatısı altında görmek onlarla bütünleşmekten çok mutluyum. Beni, ayrıca mutlu eden bir başka gelişme ise Partimize yeni katılımlar arasında kadın üyelerimizin varlığı olmuştur. Eğer bir yerleşim yerinde seçim kazanmak istiyorsak ancak kadınlarımızla birlikte mücadele edersek kazanacağımızı unutmamalıyız. 2009 seçimlerini bizler Subaşı beldesinde kadınlarımızın aktif ve kararlı mücadelesiyle kazandık” dedi.



Altınova İlçe Danışma Kurulu Yapıldı

CHP’ye katılım töreninin ardından Altınova İlçe Danışma Kurulu Yapıldı. Bu rada açış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Özcan Özel , Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında askeri helikopterimizin düşmesi nedeniyle şehit olan 17 askerimize rahmet, ailelerine, silah arkadaşlarına ve ulusumuza başsağlığı dileyerek başladığı konuşmasında yerel seçimlere ilişkin izlenecek politikalardan söz etti.

CHP’nin tüm yerleşim yerlerinde iddialı bir parti olduğunu belirten Özel, CHP’nin Altınova’dan Armutlu ilçesine kadar tüm ilçelerde danışma kurullarını topladığını, önümüzdeki günlerde ise İlçe ve belde başkanlarıyla bir araya gelerek sonuç bildirgeleri üzerine değerlendirmelerde bulunacağını söyledi.

CHP Altınova İlçe Danışma Kurulu toplantısında CHP Altınova İlçesi ve Belde yöneticileri söz alarak görüşlerini dile getirdiler. CHP Altınova İlçe Danışma Kurulu toplantısına CHP il yöneticileri de hazır bulundular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.