Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akyol Vatandaşların Sorunları Dinledi

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Meclis çalışmalarından arta kalan tüm zamanını Yalova’da geçiriyor. Bu çerçevede AK Parti Yalova İl Binasında vatandaşlarla da buluşan Akyol, burada sorunları ve talepleri dinliyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Akyol Vatandaşların Sorunları Dinledi

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Meclis çalışmalarından arta kalan tüm zamanını Yalova’da geçiriyor. Bu çerçevede AK Parti Yalova İl Binasında vatandaşlarla da buluşan Akyol, burada sorunları ve talepleri dinliyor. Kendilerinin bu ile hizmet üretmek için halkın teveccühü ile milletvekili seçildiklerini hiçbir zaman unutmadıklarını dile getiren Akyol, bu çerçevede vatandaşın sorunlarının çözüme kavuşturulması ve taleplerinin karşılanması amacıyla ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Yalova’nın ihtiyaç duyduğu hizmetlere kavuşması, ilde daha fazla yatırım kazandırılması için de Ankara’da yoğun bir mesai harcadıklarını dile getiren Akyol, “Yalova’yı hak ettiği yere getirmek için çalışıyoruz. Yalova’nın sorunlarını biliyoruz ve çözmek için uğraşıyoruz. Yalova’nın potansiyelini ortaya çıkarmak için projeler üretiyoruz. Yalova’nın geleceği için birlikte çalışıyoruz.” dedi.

Vatandaşlar da kendilerini dinleyip sorunlarına çözüm ürettiği, taleplerinin karşılanmasını sağladığı için Akyol’a teşekkür ettiler. Vatandaşlar ise, “Meliha Hanım bizim sesimiz oldu. Bize her zaman destek verdi. Sorunlarımızı çözmek için elinden geleni yaptı. Biz de kendisine minnettarız. Teşekkür ederiz" dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.