Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akyol Termal Ve Armutlu’yu Ziyaret Etti

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol Mahalli İdareler Seçimlerinden başarıyla çıkan Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı ziyaret ederek kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2024 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Akyol Termal Ve Armutlu’yu Ziyaret Etti

AK Parti Mahalli İdareler Seçimlerinde merkez ilçe dahil 6 ilçenin sadece 2 tanesinde belediye başkanlığı kazanmıştı. Termal Belediye Başkanlığını yüzde 75.71 oy oranı ile H. Sinan Acar, Armutlu Belediye Başkanlığı’nı ise yüzde 45.88 oy oranı ile Cengiz Arslan kazanmıştı. AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol da bu çerçevede ilk olarak Termal ilçesine gitti. Burada Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar tarafından karşılanan Akyol, Mahalli İdareler Seçimlerinde elde edilen başarıdan dolayı Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar’ı kutladı. Acar ise Akyol’u ilçede ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek istişarede bulundu.

Akyol ardından Armutlu ilçesine geçti. Burada da Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan tarafından karşılanan Akyol, belediyeye geçerek Arslan’la görüş alışverişinde bulundu.
Termal ve Armutlu ilçelerine gerçekleştirilen ziyaretlere AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve il yönetimi de eşlik etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.