Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Akyol Talepleri Bakan Memişoğlu’na İletti

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret ederek Yalova’daki sağlık sorunlarını ve talepleri aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2025 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2025 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Akyol Talepleri Bakan Memişoğlu’na İletti

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti. Görüşmede Yalova’da devam eden sağlık çalışmaları, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Ziyarette Yalova Üniversitesi ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki ortak çalışmalar da gündeme geldi. Akyol, Yalova’nın çevre illere bağlı yakın ilçelerden de ciddi talep aldığını, bunun hastanede yoğunluğa neden olduğunu belirtti. Milletvekili Akyol, doktor sayısının artırılması, yeni polikliniklerin açılması ve hasta ile sağlık çalışanlarının sorunlarının çözülmesi konularında taleplerini Bakan Memişoğlu’na iletti.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Yalova Üniversitesi ile Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasındaki işbirliği ve koordinasyonun daha da güçlendirileceğini ifade etti. Memişoğlu, “Yalova’da sağlık alanında yaşanan sorunların ortadan kaldırılması ve taleplerin karşılanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız.” dedi.

Bakan Memişoğlu ayrıca AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol aracılığıyla Yalovalılara selamlarını iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.