Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AKP Kahvaltıda Buluştu

AK Parti Yalova İl Başkanı Temel Coşkun, Merkez Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyelerinin eksiksiz katılımıyla gerçekleşen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Merkez Belediye Meclis üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri ile Yalova’nın dünü, bugünü ve yarını görüşüldü. Meclis üyeleri ile görüşlerini paylaşan Temel Coşkun, Yalova için artık daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini ve somut adımlarla çözümsüzlükten kurtulmanın mümkün olduğuna işaret etti. Yalova Seferberliği başlatılarak, bu güzel şehrimizin sorunlarının hep birlikte el ele verilerek aşılacağını ve bu konuda özellikle seçilmişlere büyük görev düştüğünü vurguladı. Çözüm noktasında en büyük destekçilerinin de halk olduğu vurgulandı.
AK Parti’nin gerek İl ve İlçe Teşkilatları gerekse Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri ile sık sık bir araya gelerek istişare toplantılarının sayısının artırılacağı ifade edildi. Yalova halkının çözüm noktasında AK Partimize en doğru yolu göstereceğinden hiçbir şüphe olunmadığı istişarede sonuca varıldı.
İl Başkanı Temel Coşkun yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “ ‘Durmak Yok, Koşmaya Devam’ çizgisinde AK Parti Yalova teşkilatının artık hızını kimselerin kesemeyeceğini ve bundan sonraki çalışmaların tüm Yalova halkı ile birlikte yapılacağı ve Yalova halkından sizlerden yani Ak Partimizden daha yakın ilgi ve hizmet beklediği, dolayısıyla bundan sonraki çalışmalar halkımızın istediği doğrultusunda olacaktır”
Meclis üyeleri de bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını ve görev ve sorumluluklarını daha iyi yapmanın gayreti içinde olacaklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.