Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Yalova’da İlçe Başkanlarını Değiştirdi

AK Parti Yalova’da beş ilçenin başkanını değiştirdi. Altınova, Armutlu, Çınarcık, Çiftlikköy ve Termal ilçelerine yeni atanan ilçe başkanlarına mazbataları AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir tarafından teslim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Ak Parti Yalova’da İlçe Başkanlarını Değiştirdi

AK parti yaklaşan yerel seçim öncesinde 5 ilçenin başkanlarını değiştirdi. Yapılan değişiklikle Altınova ilçe başkanlığı görevine Metin Bülbül, Armutlu ilçe başkanlığı görevine Samet Yenitürk, Çınarcık ilçe başkanlığı görevine Mehmet Yılmaz, Çiftlikköy ilçe başkanlığı görevine Serdar Kaya ve Termal ilçe başkanlığı görevine ise Çağlar Erdinç getirildi. Ankara’ya giden 5 ilçe başkanı mazbatalarını AK Parti Genel Merkezinde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’den aldılar.

Atamalar sonrasında açıklama yapan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, ilçelerde önceki dönemde görev yapan başkanlara hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, yeni ilçe başkanlarına da başarılar diledi. Güçlü, “Yeni ilçe başkanlarımızla birlikte AK Parti’nin Yalova’da daha güçlü bir şekilde temsil edilmesini ve halkımızın talep ve beklentilerine cevap verilmesini sağlayacağız. AK Parti olarak her zaman milletimizin yanındayız ve hizmet için çalışıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.