Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Genel Başkan Yardımıcısı Yalova'daydı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya Yalova'ya geldi. Yalova Belediyesi'ni ziyaret eden Sarıkaya, "Türkiye'de gerçek belediyecilik Ak Partidir" anlayışının güzel bir örneğini sunduğu için Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'a teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 10:14
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Ak Parti Genel Başkan Yardımıcısı Yalova'daydı

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve Karadeniz Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği iftar programına katılmak için Yalova'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya, ziyaretlerine Yalova Belediyesi'nden başladı. AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek'in de eşlik ettiği Sarıkaya belediyeye gelişinde çiçeklerle karşılandı.

Tutuk'a hizmetlerinden dolayı övgü
Ardından belediyenin hatıra defterini yazan Sarıkaya, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk tarafından makamda ağırlandı. Burada kısa bir konuşma yapan ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'u ortaya koyduğu hizmetlerden dolayı kutlayan Sarıkaya, "Bir kez daha Yalova'da olmaktan son derece mutluyum. Yalova Belediye Başkanımız için halkımızdan aldığımız geri dönüşlere baktığımızda, vatandaşlarımızın sizin hizmetkar anlayışınızda ve belediyecilik anlayışında müspet anlamda dönüşler yaptıklarını görüyoruz. Bu bizleri ziyadesi ile memnun ediyor. Türkiye'de gerçek belediyecilik AK Partidir anlayışının burada güzel bir örneğini sergiliyorsunuz. İnşallah önümüzdeki süreçte teşkilatımızdaki bereketi belediyemize, belediyemizdeki bereketi şehrimize ve tüm şehirlerimizdeki bereketi de ülkemize yansıtacak bir şekilde hareket edeceğiz. 31 Mart akşamı tekrar her birimizin güzel sonuçlarla sandıkları patlatacak bir oy oranı ile sizi yeniden belediye başkanlığı makamında göreceğimize olan inancımız tamdır." dedi.

"Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Yalova'yı kazandıracağız"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya'yı Yalova'da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade eden Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ise, "Biz de göreve geldiğimizde 2020 yılının Mart ayıydı. O gün belediyede malesef veznelerde avukatlar oturuyordu. Hesaplarda 300'e yakın icra vardı. Pandemiye rağmen kısa süre de bu mali disiplini sağladıktan sonra Cumhur İttifakının belediyecilik anlayışını sahaya yansıttık. Altyapıdan üst yapıya kadar gönül belediyeciliğini halkımızla tanıştırdık. Her alanda ilimizde bir değişim ve dönüşüm yaşandı. Elhamdülillah halkımız da bunun farkında ve bize güveniyorlar. Biz de onların bu güvenini boşa çıkartmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yeni dönemde de Cumhur İttifakı'nın belediyecilik anlayışını sahaya yansıtarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Yalova'yı kazandıracağız." diye konuştu.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya'ya ziyareti anısına bir de hediye takdim etti. Sarıkaya daha sonra Yalova ve Yalova Belediyesi hakkında Tutuk'tan bilgiler alarak istişarelerde bulundu.
Yalova Belediyesi'nden çıkan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dış İlişkiler Başkanı Zafer Sarıkaya, esnaf ziyareetleri de gerçekleştirdi. Esnaflara hayırlı işler dileyen Sarıkaya daha sonra AK Parti Yalova İl Binası'na geçti. Karadeniz Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği iftar programına da katılan Sarıkaya Yalova'dan ayrılmadan önce Balkan Göçmenleri Derneği'ne (BAL-GÖÇ)konuk oldu. Burada dernek başkanı Lütfi Özgür tarafından karşılanan Sarıkaya dernek çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.