Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti’den Termal’e Çıkarma

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar Akköy Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldıktan sonra Yenimahalle’de vatandaşlarla buluştular.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 11:06
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Ak Parti’den Termal’e Çıkarma

Mahalli İdareler Seçimine 1 haftadan az bir süre kala AK Parti seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu çerçevede Termal ilçesine giden AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ile parti yöneticilerini Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar karşıladı. Birlikte Akköy Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine geçen AK Parti heyeti burada vatandaşlarla birlikte oruç açtılar. Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise her bir masayı ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi.

İftarın sonrasında Yenimahalle’ye geçen AK Parti heyeti burada kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet ettiler. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar seçimden sonra yapacağı çalışmalarla ilgili vatandaşlara bilgi de verdi.

AK Parti heyetinin Termal’deki son durağı ise AK Parti İlçe Başkanlığı oldu. Burada AK Parti Termal İlçe Başkanı Çağlar Erdinç’ten bilgiler alan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, 31 Mart tarihinden gerçekleşecek seçimle ilgili de istişarelerde bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.