Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti’den Samanlı Ve Kadıköy’e Çıkarma

AK Parti heyeti Samanlı ve Kadıköy’e çıkarma yaptı. Tam kadro gerçekleşen ziyarette köye ve beldeye yapılan yatırımlar ile bundan sonraki dönemde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2024 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2024 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Ak Parti’den Samanlı Ve Kadıköy’e Çıkarma

AK Parti Mahalli İdareler Seçimine az bir süre kala çalışmalarına daha da hız verdi. AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve İl Genel Meclisi adayları ile partililer Samanlı Köyü ve Kadıköy beldesine giderek vatandaşlarla biraraya geldiler.  AK Parti heyetinin ilk durağı Samanlı Köyü oldu. Burada gerek Yalova Belediyesi ve gerekse İl Özel İdaresi kanalıyla yapılan çalışmalar anlatılırken, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar anlatıldı. Köylerin sorunlarının ortadan kaldırılması ve taleplerinin yerine getirilmesi için 2019-2024 döneminde ciddi yatırım ve çalışmaların gerçekleştirildiğine vurgu yapılan konuşmalarda, yeni dönemde de hizmetlerin artarak devam edeceği dile getirildi.

AK Parti heyeti ardından Kadıköy’e geçti. Burada AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Cem Gümüş tarafından karşılanan AK Partililer vatandaşlardan da büyük bir ilgi gördü. Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan övgü ile bahseden AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, bu dönemde de Kadıköy’de seçimi kazanacaklarını ve hizmetlerin kesintiye uğramadan devam edeceğini ifade etti. Kadıköy Belediyesi’nin İl Özel İdaresi ile koordineli olarak yaptığı çalışmaların da anlatıldığı ziyarette vatandaşların sorun ve talepleri de dinlendi. AK Parti Yalova Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol ise merkezi hükümet kanalıyla beldeye sağlanabilecek yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgiler verdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.