Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Acar'dan Tavşan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ve Termal Belediye Meclisi üyeleri, Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan'ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Acar'dan Tavşan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar, Mahalli İdareler Seçimleri sonrası ziyaretlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan'a bir ziyaret gerçekleştiren Acar, şimdi de Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan'ı makamında ziyaret etti. Acar'a Termal Belediye Meclisi üyeleri de eşlik etti.

Acar ve beraberindekileri makamında ağırlayan Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Termal ilçesi ve Kadıköy beldesinin komşu 2 yerleşim yeri olduğuna dikkat çeken Tavşan, bu anlamda her zaman Termal Belediyesi ile sıkı işbirliği içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Kadıköy Belediye Başkanı Yılmaz Tavşan'a görevinde başarılar dileyen Termal Belediye Başkanı H. Sinan Acar ise ilin her noktasında vatandaşların sorunlarının giderilmesi ve taleplerinin karşılanması için tüm belediyelerle işbirliği içerisinde çalışmalar yapacaklarını söyledi. Tavşan, Acar ve Termal Belediye Meclisi üyeleri daha sonra istişarede bulunarak yapılabilecek ortak çalışmaları konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.