Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeni Sağlık İl Müdürü Görevine Başladı

Yalova Sağlık İl Müdürü Dr. Emrah Eray'ın görevden alınmasının ardından yerine atanan Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova'ya gelerek görevine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2024 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yeni Sağlık İl Müdürü Görevine Başladı

Yalova Sağlık İl Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. Osman Karakuş görevine resmen başladı. Karakuş, ilk olarak Yalova Sağlık İl Müdürlüğü'nde personelle bir araya gelerek kurum çalışmaları ve Yalova hakkında bilgiler aldı. Ardından Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya tarafından makamında kabul edilen Karakuş, Yalova ve sürdürülen sağlık yatırımları, çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu. Yalova Sağlık İl Müdürlüğü görevine atanan Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova'da olmaktan ve burada görev yapacak olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Uzm. Dr. Osman Karakuş'un Yalova Sağlık İl Müdürü olarak atanmasıyla birlikte Yalova'da sağlık hizmetlerinde yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Karakuş, yaptığı açıklamada, Yalova'da sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sunulması için çalışacağını ve tüm Yalovalılara en iyi hizmeti sunmayı hedeflediğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.