Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’ya 400 Yataklı Devlet Hastanesi

Yalova İl Sağlık Müdürü Ali Daştan, ilde ileriye dönük olarak 400 yataklı bir devlet hastanesinin kurulması için çalışmalar yürütüldüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Yalova’ya 400 Yataklı Devlet Hastanesi

Ali Daştan, yaptığı açıklamada, gelecekte Yalova’nın 400 yataklı bir hastaneye ihtiyacı olacağını söyledi. Bursa yolu üzerinde düşünülen hastane için Yalova Defterdarlığı ile görüşmeler yaptıklarını dile getiren Müdür Daştan, “Şu anda aktif bir planlamamız yok. İleriye yönelik bir düşüncemiz var. Onun için de bir arsa planlaması yapmak istiyoruz. Bununla ilgili defterdarlıkla görüştük. İlerleyen yıllarda 400 yataklı bir hastaneye Yalova’nın ihtiyacı olacaktır” diye konuştu.



Mevcut Hastane Yeterli

Yalova Devlet Hastanesi’nin şu anda ihtiyaca karşılık verdiğini sözlerine ekleyen Müdür Daştan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Şu andaki hastanemiz yeterli durumda. Zaten Çınarcık ilçemize 25 yataklı bir hastane açtık. Oradaki hastane Yalova Devlet Hastanesi’nin yükünü oldukça azalttı. Şu anda bir problemiz yok. İleriye yönelik hazırlıklarımız var. Milletvekilimizle bu düşünülen yeni hastane ile ilgili görüşeceğiz. Arsayı halledersek girişimlere başlayacağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.