Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık Personeline Travma Eğitimi

Yalova Sağlık İl Müdürlüğü, Acil Yardım İstasyonlarında çalışan sağlık personellerine TİLYAD (Travma İleri Yaşam Desteği) eğitimi verdi. Eğitimde, yaralıların kaza yapan araçtan çıkartılması tatbikatında aslını aratmayan görüntüler oluştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2024 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2024 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Sağlık Personeline Travma Eğitimi

Yalova Sağlık İl Müdürlüğü, Yalova İl Ambulans Servisi Başhekimliği 112 Eğitim birimi tarafından düzenlenen bir eğitime ev sahipliği yaptı. Eğitim, Acil Yardım İstasyonlarında çalışan sağlık personellerine yönelik olarak gerçekleştirildi.

Sağlık personellerine travma vakalarında, toplu trafik kazalarında ve kitlesel olaylarda olay yeri yönetimi ve yaralılara etkili müdahale konularında teorik ve uygulamalı olarak bilgiler aktarmayı amaçlayan eğitimde, yaralıların kaza yapan araçtan çıkartılması tatbikatında aslını aratmayan görüntüler oluştu. Sağlık personelleri, gerçekçi senaryolarla karşılaştıkları durumlarda nasıl hareket etmeleri gerektiğini öğrendiler.

Sağlık İl Müdürlüğü, sağlık çalışanlarının ve kazazedelerin kaza anında en güvenli şekilde müdahalelerini sağlamak amacıyla İl Ambulans Servisi Başhekimliğine bağlı tüm personele TİLYAD (Travma İleri Yaşam Desteği) eğitimi verilmesini sağlayacağını duyurdu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.