Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık İl Müdürleri Yalova’da Toplandı

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) 2024 1. Bölge Toplantısı'nda Güney Marmara illerinin acil sağlık hizmetleri masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Sağlık İl Müdürleri Yalova’da Toplandı

Yalova Güney Marmara İllerini kapsayan ASKOM 1. Bölge Toplantısı’na ev sahipliği yaptı. Bursa, Balıkesir ve Çanakkale illeri ile birlikte Yalova'nın acil sağlık hizmetlerinin değerlendirildiği ve sorunlarının ele alındığı toplantıda Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Orkun Yıldırım, Balıkesir İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr. Serkan Kadir Keskin, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk ve Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü adına Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Murat Soyuduru toplantıda hazır bulundu.

Yalova'dan ise Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Osman Karakuş, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan V. Dr. Eyyüp Altınkıran, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül, Personel Ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut ve ilimiz sağlık müdürlüğü ve kamu / özel sağlık tesisleri yöneticileri toplantıya katıldı.

Toplantıda hem hastane öncesi hem de hastane sonrası acil sağlık hizmetleri masaya yatırıldı. 2023 ve 2024 ilk üç aylık veriler ışığında yapılan değerlendirmelerde tespit edilen sorunlar ve ortak çözüm yolları titizlikle ele alındı.

Kurulan komisyonlarla bölge genelinde sağlık hizmetlerinin kapsayıcı şekilde planlanması ve vatandaşlara daha kaliteli ve daha iyi hizmet sunumu noktasında kararlar alınarak raporlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.