Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karakuş'tan Hastaneye Ziyaret

Yalova'da yeni göreve başlayan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette hastane çalışmaları hakkında bilgiler alan Karakuş, ardından hastane personelleri ile bayramlaşarak Ramazan Bayramlarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2024 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2024 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Karakuş'tan Hastaneye Ziyaret

Yalova Sağlık İl Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Başhekim yardımcıları ve diğer yöneticiler eşliğinde hastanede incelemelerde bulunan Karakuş, Acil Servis, Palyatif Servis ve Göğüs Hastalıkları Servisini ziyaret eden Karakuş, hastalar ve hasta yakınlarıyla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Karakuş, hastane personelleri ile de bir araya gelerek Ramazan Bayramlarını kutladı. Personelin özverili çalışmaları için teşekkür eden Karakuş, Yalova'da sağlık hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi için birlikte çalışacaklarını söyledi.

Yol Çökmesi ile İlgili İncelemede Bulundu
Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ön tarafında bulunan yolda yaşanan çökme ile ilgili de incelemede bulunan Karakuş, hastane yetkililerinden bilgiler aldı. Çökmenin onarımı için gerekli çalışmaların hızla yapılacağını ifade eden Karakuş, hastaların ve personelin güvenliğinin en önemli öncelikleri olduğunu vurguladı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.