Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karakuş Sağlık İl Müdürü Oldu

2020 yılından beri Yalova Sağlık İl Müdürü olarak görev yapan Dr. Emrah Eray, Sağlık Bakanlığı tarafından görevden alındı. Eray'ın yerine Samsun Vezirköprü Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Osman Karakuş atandı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2024 10:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2024 10:02
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Karakuş Sağlık İl Müdürü Oldu

Sağlık Bakanlığı, Yalova Sağlık İl Müdürlüğü görevinde değişiklik gerçekleştirdi. 4 yıldır Yalova’da görev yapan Dr. Emrah Eray görevinden alınarak yerine Uzman Doktor Osman Karakuş getirildi. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Karakuş, çeşitli illerde hekimlik ve başhekimlik görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan Karakuş'un tıpla ilgili altı adet makalesi de yayımlandı.

Dr. Emrah Eray'ın görevden alınma nedenine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. Eray'ın görevden alınmasının, Yalova'daki sağlık hizmetleriyle ilgili bazı aksaklıklardan kaynaklandığı iddia ediliyor.

Uzman Doktor Osman Karakuş'un Yalova Sağlık İl Müdürü olarak atanmasıyla birlikte Yalova'da sağlık hizmetlerinde yeni bir dönemin başlaması bekleniyor. Karakuş'un, Yalova'daki sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunmak için çalışacağı belirtildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.