Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hastane Hekim Kadrosunu Güçlendiriyor

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ihtiyaç duyulan alanlarda yeni doktorlarla hekim kadrosunu güçlendiriyor. Bu çerçevede Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Gizem Eren hasta kabulüne başladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2024 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2024 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Hastane Hekim Kadrosunu Güçlendiriyor

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastaneye son olarak Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Gizem Eren atandı. Eren, göreve başladığı ilk günden itibaren hastalarına hizmet vermeye başladı. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi ihtiyaç duyulan bir alanda daha hekim kadrosunu güçlendirerek verilen sağlık hizmetinin kalitesini hızlı ve kaliteli hale getirdi. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada ise, “Hekim kadromuz güçlenmeye devam ediyouz. Dermatoloji (Cildiye) Uzmanı Dr. Gizem Eren Hastanemizde göreve başlamıştır. Hasta Kabulüne başlayan değerli doktorumuza hoş geldin der başarılar dileriz.” denildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, “Bakanlığımız MHRS veya 182 telefonundan randevu alarak muayene olabilirsiniz. Hasta Kabulüne başlayan değerli doktorumuza hoş geldin der başarılar dileriz.” ifadesine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.