Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gebelik Okuluna Baba Adayları Da Katıldı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi anne adaylarına Gebelik Okulu adı altında eğitimler vermeyi sürdürüyor. Düzenlenen eğitimlere 2. kez baba adayları da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Gebelik Okuluna Baba Adayları Da Katıldı

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, anne adaylarına yönelik "Gebelik Okulu" eğitimlerine baba adaylarını da dahil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen ikinci eğitimde baba adayları, hamilelik süreci ve doğum sonrasında eşlerine nasıl destek olacaklarını uzmanlardan öğrendiler. Eğitimde baba adaylarına; Bebek bağlanması, gebelikte ve lohusalıktaki duygu durum değişiklikleri, yenidoğan bebeğin özellikleri ve bebek bakımı, gebelikte, doğumda ve doğum sonunda eş desteğinin önemi hakkında bilgiler aktarıldı. Gebe okuluna katılan anne ve baba adayları akıllarına takılan soruları uzmanlara yöneltme ve cevap alma şansı da buldular. Eğitim sonunda anne ve baba adaylarına katılım belgeleri takdim edildi.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi yaptığı açıklama ile Gebe Okulu eğitimlerinin her ay Çarşamba günleri saat 13:30'da ücretsiz olarak yapıldığını ve bilinçli annelik, huzurlu gebelik ve sağlıklı bebek için tüm anne ve baba adaylarını Gebe Okulu'na beklediklerini dile getirdiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.