Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eray Hizmet Ödülleri Törenine Katıldı

Yalova Sağlık İl Müdürü Dr. Emrah Eray, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen "100 Yıldır Aynı Aşk ve Heyecanla" programına katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Eray Hizmet Ödülleri Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile gerçekleşen programda 81 ilden hekimler ve sağlık çalışanları bir araya geldi. "14 Mart Tıp Bayramı İbn-i Sina Hizmet Ödülleri" kapsamında alanında başarılı çalışmalara imza atan hekimlere Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından ödül verildi. Yalova'dan törene İl Sağlık Müdürü Dr. Emrah Eray, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Feyza Kurt ve Röntgen Teknisyeni Funda Kayra Sıtkı katıldı.

Burada sağlık çalışanlarına hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise hepsine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Her bir sağlık çalışanının bu halkın kahramanı olduğuna da vurgu yapan Erdoğan, “Sağlık ordumuzun her bir mensubuna, fedakarlıkları ve gayretleri için şükranlarımı sunuyorum. Sizler, milletimizin en zor anında, en büyük ihtiyacı olduğu anda yanında olan kahramanlarsınız. Sizler, sadece hastaların bedenlerini değil, ruhlarını da tedavi ediyorsunuz. Sizler, sadece birer doktor veya hemşire değil, aynı zamanda merhametin ve şefkatin timsalisiniz." Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.