Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy'de Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Girdi

Yalova İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Çiftlikköy'de Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Hizmete Girdi

Çiftlikköy ilçesinde hizmete giren Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde, diş çekimi, diş dolgusu, diş temizliği, ağız ve diş muayenesi, koruyucu ve önleyici muayene ve tedaviler yapılıyor. Poliklinik hakkında verilen bilgide, "Çiftlikköy ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın ağız ve diş sağlığı hizmetlerinden daha kolay ve kaliteli bir şekilde yararlanabilmesi için bu polikliniği açtık. Polikliniğimizde, diş hekimlerimiz tarafından hastalarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz" denildi.

Poliklinikte, bugüne kadar bin 893 hastaya hizmet verildi. Ayrıca, poliklinik tarafından Çiftlikköy ilçesinde bulunan tüm anasınıfları ve ilkokullarda ağız ve diş sağlığı taraması yapılıyor. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında bin 614 öğrencinin okul muayenesi gerçekleştirildi.

Poliklinik, Çarşamba günleri hariç haftanın 4 günü vatandaşlara poliklinik hizmeti sunuyor. Vatandaşlar, 182 MHRS numarası ve MHRS internet uygulaması üzerinden randevu alabiliyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.