Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başhekim Çakır’a Ziyaret

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Bursa Şube Başkanı Mustafa Köse ve heyeti Yalova Devlet Hastanesi Baş hekimliğine yeni atanan Adem Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2009 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Ömer Çeker, Bursa Şube Başkanı Mustafa Köse, Yalova Devlet Hastanesi İş Yeri Temsilcisi Mustafa Demirel, Orhangazi İlce temsilcisi Sabit Karabağ ile birlik de Yalova Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanan Uzman Dr. Adem Çakır’ı makamında ziyaret etti.

Başhekim Adem Çakır’a hayırlı olsun dileklerini ileten Çeker; “Adem bey Kanun ve yönetmenliklere bağlı iyi yetişmiş bir kamu görevlisidir. Bilgi birikimi ve deneyimi ile Yalova halkı ve Hastane çalışanları için faydalı işler yapacağına inanıyoruz, Çakır’ın Yasa, Kanun ve yönetmenlik çerçevesinde yapacağı bütün işleri destekleriz. Aksi yapıldığında karşısında oluruz” dedi. Başkan Çeker; Günün anısına Başhekim Çakır’a Kurtuluş savaşını sembolize eden tablo hediye etti. .

Başhekim Çakır; Şube Başkanı Çeker, Bursa Şube başkanı Köse den oluşan heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek ziyaret için Çeker’e, Köse’ye heyete teşekkür eden Başhekim Çakır; “Yalova halkı hizmetin en iyisine layıktır. Sağlık hizmeti bir ekip işidir. Hastane personelimle birlik de Yalovalı Hemşerilerime kolay ulaşılabilir, kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Bunu çok yakın zamanda halkımızda fark edecektir. Bulunduğumuz makam hizmet makamıdır” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.