Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TUFAG ile Yaza Merhaba Yemeği Gerçekleşti

Yalova'nın büyük ailelerinden biri olan TUFAG her sene düzenlemiş olduğu Yaza Merhaba Yemeğini 5 Temmuz gecesi gerçekleştirdi. TUFAG, Yöneticileri, Eski Başkanları, Kursiyerleri ve Misafirleri ile geniş katılımlı bir yemek gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Muhteşem bir kokteyl ile gece açılışını yapan TUFAG ardından sıcak yemek servisi ile güzel bir geceye başladı. Gece boyunca TİGEM TATİL PARK Müzik ekibi ile eğlenceli saatler yaşamaya devam eden derneğimiz gecenin ilerleyen saatlerinde ilimiz müzik öğretmeni-bağlama üstadı Ali Çelik eşliğinde Kütahya ili mahalli sanatçısı ve Uludağ Üniversitesi Öğretim Görevlisi olan Emel Örgün ile türkü dolu saatler geçirdi.

Dernek Başkanı Osman Nuri Dikici "Geleneksel hale getirmiş olduğumuz Yaza Merhaba Yemeğimizi bu senede geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Yıl içindeki en önemli faaliyetlerimizden olan TUFAG Özel Gösteri Gecemizi 2 Temmuzda gerçekleştireceğiz. Ardından ilimiz Delmece Yayla Şenliklerine her sene olduğu gibi bu senede katılım göstereceğiz. TUFAG özel gecemize ve Yayla Şenliklerini bütün misafirlerimizi ve Yalova halkını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Geceye CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, İlimiz Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçal ve Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Celal Özel'de katıldı. Gecede yağmurun etkili olması yemeği ve eğlenceyi etkileyemedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.