Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tiyatro Sevgisi İlçelere de Taştı

Yalova Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, Ramazan ayında şehir merkezinde ve çeşitli ilçelerde sahneye koydukları oyunla Yalovalılara tiyatro keyfini yaşatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2007 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Tek perdelik güncel ortaoyunu özelliğini taşıyan “İnternetçi” adlı oyunu ilk olarak Uğur Mumcu Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde sahneleyen oyuncular başarılı performanslarıyla göz doldurdular. Yalova Belediye Konservatuvarı Tiyatro öğrencilerinin sahnelediği bu oyun, gösterilen ilgi sebebiyle Yalova’nın çeşitli ilçelerinde de tiyatroseverlerle buluştu.



18 Eylül’de Termal’de, 28 Eylül’de Altınova’da, 30 Eylül’de

Paşakent’te “İnternetçi” oyununu başarıyla sergileyen şehir tiyatrosunun genç ve dinamik ekibi, izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. İnternetçi oyununu izleyen tüm vatandaşlar tiyatro oyunuyla buluşmanın keyfini yaşarken, oyun sonunda genç tiyatrocuları ayakta alkışladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.