Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEMA Gençleri Tiyatro Sahnesinde

5 Haziran Çevre günü etkinliği olarak TEMA İl Temsilciliği’nin alt gruplarından olan ve TEMA üyesi gençlerden meydana gelen Tiyatro Yeşil, Uzay Gemisi adlı oyunla sahne diyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Küresel ısınmayı konu alan ve dünyanın içinde bulunduğu tehlikeye vurgu yapılan oyun, ilk olarak 5 Haziran’da Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Sabah 09.00’da oynanacak oyunun biletlerinin ise tamamen tükendiği belirtiliyor.
Lütfü Lüleci ve Mine Ece’nin hem yönetmenliğini üstlendiği hem rol aldığı oyundaki diğer oyuncular ise, Mert Uğur, Kemal Akkol, Bidar Kalender, Gamze Çezik, Osman Orhan, Kardelen Turhan, Mertcan Çezik ve Tuğba Karaman olacak. Oyunun müziklerine yan flütte Gamze Çezik, gitarda Ercan Osman Orhan Keman da ise Bidar Kalender yer alıyor.
Tiyatro Yeşil’e Baklavacı Anteplioğlu da sponsorluk desteği veriyor. İlk olarak 5 Haziran’da sabah 09.00’da Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan oyunun diğer gösterimleri okullarda yapılacak. Tiyatro Yeşil’in programında 7 Haziran’da saat 11.00 ve 13.30’da Ziya Gökalp İlköğretim Okulu sahnesi, 8 Haziran’da saat 11.00’de Taşköprü İlköğretim Okulu sahnesi ve yine 8 Haziran’da saat 14.00’te Yusuf Ziya İlköğretim Okulu sahnesi bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.