Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Anaç, “Ego” İle 2024’e Damga Vuracak

Yalovalı sanatçı Mehmet Anaç 4 yıl aranın ardından, “Ego” adlı parçası ile yeniden dinleyenleri ile buluştu. Şarkı daha ilk anlarda yeni müzik radarına girerek önemli bir adım attı.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Mehmet Anaç, “Ego” İle 2024’e Damga Vuracak

2020 yılında, “Acıya Sevdalandık” parçası ile dinleyenlerini sevindiren Mehmet Anaç, 4 yıllık suskunluğunu, “Ego” adlı parçası ile bozdu. Ahmet Kolpar aranjesinde hazırlanan parça dijital platformlara çıkması ile birlikte, “Yeni Müzik Radarı”na girmeyi başardı. Şarkı hakkında bilgi veren Anaç, “Yolculuğumuza 2020 yılında çıkardığımız Acıya Sevdalandık parçamızla başladı. Ancak araya Pandemi sürecinin girmesi bizi de biraz frenledi. Aradan geçen 4 yıl sonrasında 24 Ocak 2024 tarihinde, ‘Ego’ adlı tekli parçamızla yeniden sevenlerimize merhaba dedik. Bu şarkıyı aslında 2017 yılında kaleme aldım. 7 yıl boyunca bekledi. Ama çıkartmak 2024 yılında nasip oldu. Şarkı Ahmet Kolpar aranjesinde çıktı. Bu da ilk şarkım gibi bir ayrılık şarkısı. Ancak bu sefer ritmik bir ayrılık şarkısı yapmak istedik. Şarkıya henüz bir klip çekilmedi. Şarkının gidişatına göre de bir klip çeker miyiz çekmez miyiz karar vereceğiz. Bu hafta yeni müzik radarına da girdi parçam. Bu da beni çok mutlu etti.” dedi.

Yeni şarkı Haziran’da
Ego’yu bir ara sıcak olarak tanımlayan Mehmet Anaç yeni şarkısının hazırlıklarına da devam ettiğini ifade etti. Haziran ayında yeni bir tekli parça ile dinleyenleri ile buluşacağını dile getiren Anaç, “Elbette biz durmuyoruz. Haziran ayında da yeni bir şarkım çıkacak. Onun çalışmaları da devam ediyor. O şarkıyı bir klip ve tanıtımla parlatacağız. Pop arabesk tadında bir parça olacak. Tüm dinleyenlerim bu parçayı da beklesinler. Biz çok beğendik. Umuyorum ki onlar da çok beğenecekler” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.