Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kültür Merkezi Açılışına İki Ünlü Konuk

Çiftlikköy Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür Merkezi’nin açılışı iki ünlü sanatçıyı da ilçe halkıyla buluşturacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Çiftlikköy Belediyesi’nin tamamen kendi öz kaynaklarıyla yaptığı ve bir yıl kadar kısa bir sürede bitirip hizmete hazır hale getirdiği Kültür Merkezi’nin açılış töreni 11 Haziran Cuma (yarın) günü yapılacak. Saat 14:00’de yapılacak törende Kültür Merkezi’ni Yalova Valisi Yusuf Erbay hizmete sokacak. Açılışa ilin üst düzey protokolü ile siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda Çiftlikköylünün katılması bekleniyor.

Kokteylle renklenecek programda Beyoğlu Plastik Sanatlar Derneği’nin resim ve heykel sergisi de görücüye çıkacak. Dernek üyesi 32 sanatçının 50’nin üzerindeki resim ve heykel çalışmasının beğeniye sunulacağı sergi 11- 18 Haziran tarihlerinde gezilebilecek.

Açılış töreninin ardından ise Gri Sanat Tiyatrosu, Yalova sahnelerinde büyük ilgi gören R.O.S.T.O adlı oyunlarının özel hazırlanmış bölümüyle sahne alacak. Özel hazırlanmış skeçlerle seyirci karşısına çıkacak R.O.S.T.O, saat 16:00’da ‘perde’ diyecek.

Açılışın ayrıca iki özel misafiri de olacak. Oynadığı televizyon dizileri ve sinema filmleriyle akıllara kazınan, son olarak Geniş Aile adlı dizide Kuddusi Kirişçi rolüyle sevenleriyle buluşan oyuncu Rasim Öztekin ve yaptığı dizi müzikleriyle kendini geniş kitlelere sevdiren Gökhan Kırdar, açılış töreninin özel misafirleri olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.