Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçal Kitabını İmzaladı

Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal, “Şehri Yeniden Kurmak” adlı yeni kitabının imza gününü düzenledi. İmza Gününde Koçal’ı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2024 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2024 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Koçal Kitabını İmzaladı

Yakup Koçal, "Şehri Yeniden Kurmak" Kitabını İmzaladı

Yalova eski Belediye Başkanı Yakup Koçal, kısa bir süre önce Post Yayınları'ndan çıkan yeni kitabı "Şehri Yeniden Kurmak" için Yalova Kitap Evinde imza günü düzenledi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen imza gününde Koçal, kitabını okurları ve konukları için imzaladı. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan da katılımcılar arasında yer aldı. Kendisini yalnız bırakmayan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan'a teşekkür eden Koçal, kitapla ilgili bilgiler de verdi.

Koçal, kitabının ön sözünde neoliberalizmin ideolojisi, kapitalizmin aşılması, Türk'ün fikir sistemi gibi konulara değindi. Koçal, "Şehri Yeniden Kurmak" kitabının geleceğe atılan bir işaret fişeği, durgun suya atılan bir taş, belki de Türk'ün fikir sistemi için göle çalınan bir maya olduğunu söyledi.


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.