Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Birlik Ve Beraberlik

Yalovamız - Birlik Ve Beraberlik haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Birlik Ve Beraberlik haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Büyükgümüş Motivasyon Kampına Katıldı Haber

Büyükgümüş Motivasyon Kampına Katıldı

Partililere seslenen Büyükgümüş, "Büyük bir aile olmanın verdiği enerjiyle Türkiye Yüzyılı hedeflerimize kararlılıkla yürüyoruz" mesajını verdi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, partisinin teşkilat çalışmaları kapsamında Armutlu ilçesinde bir dizi temasta bulundu. Büyükgümüş, İstanbul Esenler İlçe Teşkilatı tarafından İhlas Armutlu Tatil Köyü’nde organize edilen "Motivasyon Kampı" programına katılarak partililerle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu programda teşkilat mensuplarıyla buluşan Büyükgümüş, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Kamp programında partililere hitap eden Ahmet Büyükgümüş, AK Parti’nin dinamik yapısına ve gelecek vizyonuna dikkat çekti. Teşkilatların enerjisinin sahaya yansıdığını belirten Büyükgümüş, "Bizler AK Parti olarak, kökleri milletimize dayanan büyük ve güçlü bir aileyiz. Bugün burada gördüğümüz bu coşku ve sinerji, davamızın ne kadar diri olduğunun en büyük ispatıdır. Bu güçlü enerjiyle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çizilen 'Türkiye Yüzyılı' hedeflerimize emin adımlarla ve kararlılıkla yürüyoruz. Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle, yolumuza her geçen gün daha da güçlenerek devam ediyoruz. Bu motivasyon, ülkemize hizmet yolunda bizlerin en büyük yakıtıdır." dedi. İlçe teşkilatına ziyaret Motivasyon kampındaki programının ardından ilçe merkezine geçen Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Armutlu İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Ziyarette Büyükgümüş’e; AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve il yöneticileri de eşlik etti. Armutlu ilçe yöneticileriyle bir araya gelen heyet, ilçede yürütülen çalışmalar ve yerel gündem hakkında istişarelerde bulundu.

Ortakoğlu Bir Kez Daha Başkan Seçildi Haber

Ortakoğlu Bir Kez Daha Başkan Seçildi

Yalova Elektrik Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, yeni dönem yönetimini belirlemek üzere sandık başına gitti. Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen olağan genel kurula esnafın ilgisi yoğun oldu. Kongre süreci, divan heyetinin teşkili ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından odanın mevcut yönetimi tarafından hazırlanan faaliyet raporu ile gelir-gider raporları okunarak üyeler tarafından ibra edildi. Raporların ardından başkan adayları kürsüye gelerek üyelere hitap etti ve projelerini anlattı. Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde mevcut başkan Ahmet Ortakoğlu ile Erşen Selimoğlu’nun listeleri yarıştı. Sandıkların açılmasıyla sonuçlar netleşti. Diğer aday Erşen Selimoğlu 38 oy alırken, üyelerin 88’inin oyunu alan Ahmet Ortakoğlu açık ara farkla yeniden başkanlığa seçildi. Seçim zaferinin ardından bir teşekkür konuşması yapan Başkan Ahmet Ortakoğlu, kendisine duyulan güveni boşa çıkarmayacaklarını vurguladı. Ortakoğlu konuşmasında, "Şahsıma ve yönetimime gösterdiğiniz bu teveccüh ve güven için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Odamızda üyelere yönelik hizmetlerimiz yeni dönemde de hız kesmeden devam edecek. Üyelerimizin sorunlarının ortadan kaldırılması ve taleplerinin yerine getirilmesi için durmaksızın çalışacağız. Birlik ve beraberlik içinde odamızı daha iyi yerlere taşıyacağız." sözlerine yer verdi.

DP Yalova’da 80. Yılını Kutladı Haber

DP Yalova’da 80. Yılını Kutladı

Türk siyaset tarihinin köklü çınarı Demokrat Parti (DP), kuruluşunun 80. yıldönümünü Yalova’da düzenlediği özel bir programla kutladı. DP Yalova İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen buluşmaya; İl Başkanı Zehra Görener, geçmiş dönem il başkanları, il yöneticileri ve partililer yoğun ilgi gösterdi. Birlik ve beraberlik atmosferinin hakim olduğu kutlamada, üzerinde partinin ambleminin bulunduğu 80. yıl pastası alkışlar eşliğinde kesildi. Programda konuşan İl Başkanı Zehra Görener, 7 Ocak 1946’da kurulan partinin millet iradesini ve hürriyetçi anlayışı esas alarak Türk siyasetinde yeni bir dönem başlattığını hatırlattı. Aradan geçen 80 yılda sandığın üstünlüğünü, hukukun bağımsızlığını ve üretimin değerini savunduklarını belirten Görener, "Bugün, demokratik kurumların zayıflatıldığı bir dönemde, Demokrat Parti’nin taşıdığı siyasal miras her zamankinden daha günceldir" dedi. "İktidar alternatifiyiz" Partinin geçmişe sığınan değil, köklü birikiminden güç alarak geleceği kurmaya talip bir irade olduğunu vurgulayan Görener, hedeflerinin Türkiye’yi yeniden hukuk devleti ve halktan yana bir ekonomi politikasıyla buluşturmak olduğunu söyledi. Görener, "Demokrat Parti, dün olduğu gibi bugün de iktidar alternatifi olan, yarın ise Türkiye’yi yeniden demokratik normaline kavuşturacak güçlü bir seçenektir. Adaletin, özgürlüğün ve refahın egemen olduğu bir Türkiye için mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.