Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tufag'dan Coşkun'a Ziyaret

Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme ve Gençlik Spor Kulübü Derneği (TUFAG) Başkanı Tamer Çınar ve yönetim kurulu üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Yalova Milletvekili Temel Coşkun'u AKP İl Binası'nda ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Tufag'dan Coşkun'a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan TUFAG Genel Kurulunda başkanlığına seçilen Tamer Çınar ve yönetim kurulu üyeleri AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun'u AKP İl Binasında ziyaret etti. Burada derneğin çalışmaları ve bundan sonraki hedefleriyle ilgili bilgi veren TUFAG Başkanı Tamer Çınar, AKP Milletvekili Temel Coşkun'a derneğe gösterdiği ilgi nedeniyle de teşekkür etti.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren AKP Yalova Milletvekili Temel Coşkun ise, "TUFAG Yalova'nın yüz akı olmuş, yıllardır ortaya koyduğu başarı ile kendisini ispatlamış köklü bir dernektir. Bizlerde elbette ki her iyi, güzel ve verimli şeyi desteklediğimiz gibi TUFAG'ı da destekliyor ve çalışmalarında yanında yer alıyoruz. Yeni yönetiminde bizi ziyaretinden guru duyduk. Bundan sonraki çalışmalarınızda tüm yüreğimle başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.