Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Santrale Karşı “Çiftlikköy Platformu” Oluşturuluyor

Çiftlikköy’de bulunan sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, Çiçek dernek merkezinde Aksa’nın yapmayı planladığı Termik Santral konusunu istişare etmek üzere toplandılar.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2008 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Çiçek dernek başkanı Ziya Karatekin’in daveti üzerine 16 Mart 2008, Pazar günü Çiçek dernek merkezinde bir araya gelen örgüt temsilcileri sırayla söz alarak, konuya ilişkin görüşlerini dile getirdiler ve sonrasında ortak bir bildiri hazırlanarak bunu kamuoyuyla paylaşılmasına karar verdiler. Bu bağlamda birlikte hareket etme kararı veren kuruluş temsilcileri “Çiftlikköy Platformu”nu oluşturma kararı aldılar ve süreci yönetmek üzere bir komisyon oluşturdular.

Önümüzdeki Pazar günü saat 15.00’te tekrar toplanma kararı alan “Çiftlikköy Platformu”, projeden olumsuz etkilenecek olan Yalova ve çevre yerleşim birimlerinin temsilci ve sivil toplum kuruluşlarıyla da irtibata geçmenin gerekli olduğu kararına vardılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.