Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mutlu'dan Civelek'e, "Ortak Akıl Nerde Kaldı" Eleştirisi

Yalova Esnaf ve Sanatkarlar Odası (YESO) Başkanı İsmail Mutlu Yalova Valisi Esengül Civelek'i Körfez Geçiş Köprüsü ve ile gelen yatırımlarla ilgili esnaf ve tüccar kesimini bilgilendirmemekle eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2012 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Mutlu'dan Civelek'e, "Ortak Akıl Nerde Kaldı" Eleştirisi

YESO Başkanı İsmail Mutlu Yalova'da ortak akıl söylemlerinin sürekli kullanılmasına rağmen karar mekanizmasında esnaf ve tüccar kesiminin fikrinin sorulmamasından dert yandı. Yalova Valisi Esengül Civelek'i de eleştiren Mutlu, "Bölgenin kaderini değiştirecek, ülkenin ekonomisine büyük katkı sağlayacak bir Körfez Geçiş Köprüsü var. Ben kişisel girişimlerimle köprü nereden geçecek, ne kadar insan çalışacak, ne olacak araştırdım. Ama bir sonuç alamadım. Yalova Valisi Esengül Civelek'in köprü ile ilgili incelemelerini de basından takip ediyoruz. İl Müdürlerine brifingler veriliyor. Her şey güzel ama Yalova'nın esnaflarının, tüccarları bu konuda aydınlatılmıyor. Bizlerinde bu konuda bilgi sahibi olmamız lazım.
Yine Yalova'ya bir yatırımcı geliyor, yer arıyor. Valiliğe ilgili müdürlüklere gidiyor. Onlarla görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu kentte esnaf odaları ve ticaret odası var. Bunlarla kimse bir şey görüşmüyor. Bizler hep yok sayılıyoruz. Burada devlet adına görev yapan arkadaşlarımız 2 sene, 5 sene ya da 10 sene sonra Yalova'dan gidecekler. Burada hayatının sonuna kadar yaşayacak olan kesimle de görüşülse, istişare yapılsa ortak karar alınsa kötümü olur. Hani ortak akıl ? Konuşurken herkes ortak akıl diyor ama uygulama böyle olmuyor. Kararları alırken hiç de ortak düşünmüyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.