Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minibüsçüler Bugün de Belediye Önündeydi

Yalova Belediyesi tarafından ilin batı kesiminden merkeze gelen minibüslerin yol güzergâhının değiştirilmesine tepki gösteren minibüsçüler, belediye binası önünde durumu protesto etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Minibüsçüler Bugün de Belediye Önündeydi

Yalova Belediyesi, 10 Ocak 2013 tarihi itibariyle Termal, Çınarcık ve Armutlu ilçeleri yönünden yolcu taşıyan minibüslere yönelik yeni yol güzergahı belirledi. Dün yol kapatarak ve belediye hizmet binası önünde sloganlar durumu protesto eden minibüsçülerin eylemi bugün de devam etti. Yaklaşık 300 kişi belediye binası önüne gelerek Belediye Başkanı Yakup Koçal aleyhinde sloganlar attı.



Polis belediye önünde yoğun güvenlik önlemleri aldı

Burada grup adına bir konuşma yapan Çınarcık Şoförler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Abdullah Gencer, “Burada insanlara yapılan bir haksızlık var. Ben bunu dile getirmek istiyorum. Batıdan gelen araçlara üvey evlat muamelesi yapılıyor. Biz varsak bu il var, yoksak yok. bu haksızlığı protesto etmek için buraya geldik” dedi.
Daha sonra eline megafon alan vatandaşlar Başkan Koçal’ı dışarıya çıkması için çağrıda bulundu.

Bir süre sonra belediyeye girmek isteyen grubu polis uyarsı üzerine geri çekildi. Ardından grup adına minibüsçülerin temsilcileri binaya girerek yetkililerle görüştü.
Ardından aşağıya inen temsilcilerden Gencer, grubun dağılması halinde belediye meclis toplantısına girerek yaşadıkları mağduriyeti anlatmalarına izin verileceğini söyledi.



Ardından grup dağıldı.

Yapılan meclis toplantısı sonrası mecliste temsilciler dinlendi. Toplantı basına kapalı olarak gerçekleşti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.