Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurtuluş Şenlikleri Birlik, Beraberlik Mesajı Verecek

Yalova’nın Düşman İşgali’nden Kurtuluşunun 89ncu Yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek şenliklerde tüm ülkeye birlik beraberlik mesajı verilecek.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Kurtuluş Savaşına katılan ancak şu anda hayatta olmayan 87 Şehit ve Gazi’nin çocuk ve torunları şenliklere çağrılarak birer anı madalyası verilecek.

Yalova bu yıl Kurtuluş Şenlikleri’ni muhteşem etkinliklerle kutlayacak. 19 Temmuz 2010 sabahı Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başlayacak şenlikler akşam düzenlenecek olan Bülent Sertaş ve Hadise konserleri ile doruğa çıkacak. Yine Yalova’nın belirli bölgelerinde hizmete giren ç alışmaların toplu açılışı da şenlikler kapsamında düzenlenecek sanal bir törenle gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a kadar üst düzey devlet yöneticilerinin hazırlanan prestij davetiye ile şenliklere davet edildiğini dile getiren Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, “Bu yıl Yalova’nın Kurtuluş Şenlikleri’ni kapsamlı bir şekilde kutlamak için hazırlıklarımızı yaptık. Şenliklere üst düzey devlet yöneticilerimizi de davet ettik. Onlar için özel bir Prestij Davetiye hazırlattık. Bu davetiyeler adreslere postalandı” dedi.

Yalova’nın Kurtuluş Şenlikleri bu yıl birlik beraberlik mesajı da verecek. Buna yönelik hazırlıklar yapan Yalova Belediyesi Kurtuluş Savaşı’na katılmış ancak şu anda yaşamayan 87 Gazi ve Şehit’in çocuk ve torununu Yalova’ya davet edecek. Düzenlenen Kurtuluş Savaşı Kahramanları’nı Anma Töreni kapsamında davet edilen şehit ve gazi yakınlarına birer anı madalyası takdim edilecek.

Türkiye’nin her zaman olduğundan daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna vurgu yapan Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal böylece tüm ülkeye bir mesaj vermek istediklerini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.