Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçal, "Bu Bir Başarı Hikayesidir"

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal 5 parselle ihale edilen Turizm Alanı Projesinin Yalova Belediyesi'nin en büyük başarı hikayesi olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2013 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Koçal, "Bu Bir Başarı Hikayesidir"

Koçal birilerinin bu başarıyı baltalamak adına Turizm Alanını Arboretum olarak gösterme çabası içerisine girdiğinin de altını çizdi.

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal ihalesi gerçekleşen Fatih Caddesi sonunda ki Turizm Alanının bir başarı hikayesi olduğunu söyledi. Koçal bu alanı devletin ve hükümetin yaptığı gibi bila bedel de vermenin mümkün olduğunu vurgulayarak, "Ama biz böyle yapmadık kongre merkezi, Spa merkezi şartını koyup ihale ettik ve bir de üste para aldık" dedi. Birilerinin bu başarı öyküsünü engellemek için Turizm Alanını, Arboretum alanıymış gibi gösterme çabası içerisine girdiğini dile getiren Koçal, "Arboretumla ilgili ortada aslında hiç bir sorun yok. Birileri kasıtlı olarak siyaseten bu konuyu bir malzeme olarak kullanıyorlar. 2007 yılından beri 40 dönümlük bir Arboretum alanımız var. Orasının da taslak projesini hazırlattım önümüzdeki günlerde kamuoyuna sunacağız. Atatürk Ağaç Müzesi'nin detay projesini de yapıp burasını hayata geçireceğiz. Burası ile ilgili bir sorun yok. Bizim görev süremizde 6 yıl önce Turizm alanı yapılan yeri ise 5 parsele böldük ve ihalesini gerçekleştirdik. Gönlümüz tek parsel de büyük bir proje olmasını isterdi ama olmadı. Turizm alanında bu bir başarıdır. Yalova Belediyesi'nin en büyük başarı hikayesi Turizm Alanı Projesinin organizasyonunu yapmasıdır. Zira 30 yıldır devletin yaptığı, şu anda da hükümetin yaptığı gibi burayı şartlı olarak 5 yıldızlı, kongre merkezli olmak kaydı ile bedava verebilirdim. Hiç kimsenin de çıtı çıkmazdı. Ben öyle bir süreç yönettim ki aynı şartlarda 5 yıldızlı, kongre merkezli, Spa merkezli olmak kaydıyla ihale ettik ve üstüne para aldık. Bu bir başarı hikayesidir. Bu başarı hikayesini engellemek ya da tersine propagandaya döndürmek için birileri halen kafa karıştırmaya ve turizm alanını Arboretum olarak göstermeye çalışıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.