Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Koçal, “2 Yılda Düze Çıkarız”

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal Belediye’nin ekonomik durumunun her geçen gün daha iyiye doğru gittiğini dile getirdi. Belediye kapısında dayanmış bir haczin bulunmadığını dile getiren Koçal, “2 sene içerisinde düze çıkarız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova Belediyesi Başkanı Yakup Koçal, belediyenin içerisinde bulunduğu durumla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Belediyeyi 85 milyon TL borçla devraldıklarını dile getiren Koçal göreve geldikleri andan beri borçları kontrol altına almaya çalıştıklarını dile getirdi. Şu an için esnaf ve piyasaya olan borçların yapılandırdığını söyleyen Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, “Bir sene içerisinde borç yapılandırmasını tamamlamış bulunmaktayız. Kapımıza dayanmış bir haciz yok artık. Esnafla ilgili piyasa ile ilgili bir sıkıntı yok” dedi.



VERGİ VE SSK BORÇLARI YAPILANDIRILACAK

Koçal, yılsonuna kadar vergi ve SSK borçlarında da yapılandırma yapacaklarını belirterek, “Bu sene sonuna kadar vergi ve SSK borçlarını da yapılandırmayı planlıyorum. Mart ayında 85 milyon olan borç 70 milyon TL’ye düşmüştü. Şu anda da bu rakamın daha altına indiğimizi söyleyebilirim. Her geçen gün belediyenin durumunu iyileştiriyoruz” diye konuştu.

Hedefinin 2 yıl içerisinde belediyenin tüm borçlarını ödemek olduğunu kaydeden Koçal, söyle dedi: “Vergi ve SSK’yi yapılandırdığımız zaman belediyenin bütün borçlarını 2 sene içerisinde toparlayıp düze çıkarız. Daha sonra da böyle bir bataktan bu kadar çabuk sürede nasıl düzlüğe çıkılır diye herkese bir maliye dersi vermiş olacağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.